Lasten tuntikuvaukset

Temppujumpat 3-4 -vuotiaat (45 min.) ja 5-6 -vuotiaat (45 min.) // Munkkivuoren ala-aste

Jumpataan ja temppuillaan monipuolisesti permannolla, rekillä, penkillä/puomilla, trampetilla, hyppyarkulla ja renkailla. Lisäksi hypitään hyppynaruilla, tehdään tasapaino- ja lihaskuntoliikkeitä sekä leikitään liikuntaleikkejä, jotka kehittävät mm. tasapainoa, ketteryyttä ja hyppäämistä eri tavoin.

Ohjaajana Inka Petäjäsalo

Telinejumpat 6-7 -vuotiaat (45 min.) ja 7-8 -vuotiaat (45 min.) // Munkkiniemen ala-aste

Telinevoimisteluryhmässä harjoitellaan telinevoimisteluliikkeitä permannolla, hyppyarkulla, puomilla, renkailla ja penkillä sekä hyppyjä trampetilta. Voimistelulliset alkujumpat ja liikuntaleikit sekä venyttelyliikkeiden harjoittelu kuuluvat myös tuntien ohjelmaan. 

Kaksi erillistä ryhmää

  • 6-7-vuotiaat (esikoululaiset ja ekaluokkalaiset), ohjaajana Johanna Virkkunen
  • 7-8 -vuotiaat (eka- ja tokaluokkalaiset), ohjaajana Johanna Virkkunen

Telinejumppa 9-11-vuotiaat (60 min.) // Munkkiniemen ala-aste

Telinevoimisteluryhmässä harjoitellaan telinevoimisteluliikkeitä permannolla, hyppyarkulla, rekillä, puomilla ja penkillä sekä hyppyjä trampetilta. Voimistelulliset alkujumpat ja liikuntaleikit sekä venyttelyliikkeiden harjoittelu kuuluvat myös tuntien ohjelmaan. 

Ohjaajana Johanna Virkkunen

Cheertanssi, harrasteryhmä 7-12v. (60 min.) // Munkkiniemen ala-aste

Cheertanssi on vauhdikasta ja monipuolista. Tärkeintä on hauskanpito, iloisuus ja liikkeen puhtaus. Laji painottuu koreografiaan, tanssitekniikkaan (piruetit, hypyt, venyvyysliikkeet, tanssinostot ja akrobatia) ja yleensä huiskien kanssa tehtäviin käsisarjoihin.

Harjoitellaan tanssitekniikkaa, koreografiaa ja venyvyyttä. Aiempi tanssitausta on eduksi. Ryhmä saattaa myös esiintyä ja tästä voi tulla lisäkustannuksia jonkin verran, esim. yhtenäisen asun hankkiminen.

Ohjaajana Liisa Eteläsaari