Lapset

Huomioithan seuraavat seikat:

• Uusi kausi alkaa käytännössä aina syksyisin, yleensä syyskuun alun tienoilla.
  • Kevätkauden lopussa jo ryhmässä olevilla on mahdollisuus jatkoilmoittautua, jolloin voi käydä niinkin, että ryhmä on täynnä jatkavia jumppaajia.
  • Ryhmissä tapahtuu kuitenkin luonnollisesti siirtymistä isompien ryhmään tms., joten paikkoja toki vapautuu seuraavalle kaudelle ja siksi kannattaa aina rohkeasti kysellä tilannetta.
  • Paikkoja saattaa vapautua jumpan jo alettua esim. peruutusten vuoksi. Jumpan voi aloittaa siis myös kesken kauden.

Ilmoittautuminen syksyn lasten ryhmiin

TÄSTÄ LINKISTÄ

Aikuiset

HUOM! Olemme ottaneet käyttöön sähköisen rekisteröitymisen/ilmoittautumisen myös aikuisten kausikortteja varten. Tämä koskee sekä Anytime-korttia, että yksittäisen ryhmän kausimaksua.

• Toivomme kaikkien kirjautuvan allaolevan linkin kautta viimeistään ensimmäisen jumppakerran jälkeen.
  • Voit valita joko yhden viikkojumpan kausimaksun tai Anytime-maksun, jolla voit käydä useammassa jumpassa.
  • Kun olet valinnut Anytime-kortin tai tietyn ryhmän, saat sähköpostitse laskun. Jos kuitenkin haluat maksaa esim. liikuntaseteleillä, sovi tästä rahastajan kanssa seuraavan jumppakerran yhteydessä.

Kertamaksulla maksaessasi voit tulla mukaan silloin, kun sinulle sopii, ilman ennakkoilmoittautumista.
Aikuisten jumpat voi maksaa myös käteisellä (vain kertamaksut), liikunta-/kulttuuriseteleillä tai ePassilla.

Huomioittehan ystävällisesti seuraavan:
Tämänhetkisten rajoitusten vuoksi olemme toistaiseksi joutuneet suhteuttamaan osallistujamäärät salien kokoon, jotta turvavälejä on mahdollista noudattaa (kts. välilehti AJANKOHTAISTA).
Osallistujat pääsevät tunneille saapumisjärjestyksessä, riippumatta siitä, onko maksanut Anytime-kortin, ko. yhden viikkojumpan kausimaksun vai osallistuuko kertamaksulla. Tämä tarkoittaa siis sitä, että valitettavasti emme pysty takaamaan paikkaa esim. yhden viikkojumpan kausimaksun suorittaneelle henkilölle joka viikko, eikä kausimaksun suorittaminen automaattisesti tarkoita "varattua" paikkaa. Toivomme ymmärrystä kokoontumisrajoitusten vielä olessa voimassa. Tiedotamme heti mikäli tilanne muuttuu ja vapaa pääsy tunneille sallitaan.

Katso lisätietoa maksamisesta Hinnat ja maksaminen -välilehdeltä.

Tarvittaessa voit kysyä neuvoa maksusta rahastajalta.

Rekisteröityminen syksyn aikuisten ryhmiin (Anytime-kortti tai tietyn jumpan kortti)

TÄSTÄ LINKISTÄ