Lapset

Huomioithan seuraavat seikat:

• Uusi kausi alkaa käytännössä aina syksyisin, yleensä syyskuun alun tienoilla.
  • Kevätkauden lopussa jo ryhmässä olevilla on mahdollisuus jatkoilmoittautua, jolloin voi käydä niinkin, että ryhmä on täynnä jatkavia jumppaajia.
  • Ryhmissä tapahtuu kuitenkin luonnollisesti siirtymistä isompien ryhmään tms., joten paikkoja toki vapautuu seuraavalle kaudelle ja siksi kannattaa aina rohkeasti kysellä tilannetta.
  • Paikkoja saattaa vapautua jumpan jo alettua esim. peruutusten vuoksi. Jumpan voi aloittaa siis myös kesken kauden.

Ilmoittautuminen syksyn lasten ryhmiin

TÄSTÄ LINKISTÄ

Aikuiset

Aikuisten ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan voit tulla mukaan silloin, kun sinulle sopii.

Aikuisten jumpat voi maksaa käteisellä, liikunta-/kulttuuriseteleillä tai sähköisesti. Voit myös napata laskun mukaasi ja kuittia näyttämällä saat jäsenkortin ja kausitarran. Voit valita maksatko kertamaksun, yhden viikkojumpan kausimaksun tai anytime-maksun, jolla voit käydä useammassa jumpassa.

Katso lisätietoa maksamisesta Hinnat ja maksaminen -välilehdeltä.