Lapset

Huomioithan seuraavat seikat:

• Uusi kausi alkaa käytännössä aina syksyisin, yleensä syyskuun alun tienoilla.
  • Kevätkauden lopussa jo ryhmässä olevilla on mahdollisuus jatkoilmoittautua, jolloin voi käydä niinkin, että ryhmä on täynnä jatkavia jumppaajia.
  • Ryhmissä tapahtuu kuitenkin luonnollisesti siirtymistä isompien ryhmään tms., joten paikkoja toki vapautuu seuraavalle kaudelle ja siksi kannattaa aina rohkeasti kysellä tilannetta.
  • Paikkoja saattaa vapautua jumpan jo alettua esim. peruutusten vuoksi. Jumpan voi aloittaa siis myös kesken kauden.

Ilmoittautuminen syksyn lasten ryhmiin

TÄSTÄ LINKISTÄ

Pahoittelumme, ilmoittautumissivulle oli aiemmin pujahtanut näppäilyvirhe.
Munkkivuoren Liikuntaleikkikoulu-ryhmissä iät ovat 3-4v. ja 5-6v. (ei siis 4-5v.)

Aikuiset

Aikuisten ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan voit tulla mukaan silloin, kun sinulle sopii.

Aikuisten jumpat voi maksaa käteisellä, liikunta-/kulttuuriseteleillä tai sähköisesti. Voit myös napata laskun mukaasi ja kuittia näyttämällä saat jäsenkortin ja kausitarran. Voit valita maksatko kertamaksun, yhden viikkojumpan kausimaksun tai anytime-maksun, jolla voit käydä useammassa jumpassa.

Katso lisätietoa maksamisesta Hinnat ja maksaminen -välilehdeltä.