Päivitys 25.10.

• Munkkiniemen ala-asteen saliin (Tietokuja 1) otamme toistaiseksi max 20 jumppaajaa/joogaajaa.
  • Munkkivuoren nuorisotalon saliin (Raumantie 5) otamme toistaiseksi max 12 kävijää Bailatino-tunnille.
  • Haagan saliin (Mäkipellontie 19) otamme toistaiseksi max 30 jumppaajaa.

Osallistujamäärät olemme suhteuttaneet salien kokoon, jotta turvavälejä on mahdollista noudattaa.

Osallistujat pääsevät tunneille saapumisjärjestyksessä.

Huomioittehan ystävällisesti Covid-19 -tilanteen vuoksi seuraavan asian:

Munkkivuoren ja Munkkiniemen koulujen liikuntasalien käytävät ja pukuhuoneet ovat melko ahtaat, eikä jumppien väliin jää kovin pitkää taukoa.
Tämän vuoksi käytävillä tai pukuhuoneissa saattaa ajoittain olla ruuhkaa, jolloin turvavälejä ei voi noudattaa.

Suosittelemme, että:

• vältätte turhaa oleskelua sisätiloissa.
  • käytätte tarvittaessa maskia THL:n ohjeiden mukaisesti.

Ettehän tule liikuntatiloihin, jos:

• olette sairas tai epäilette tartuntaa.
  • olette karanteenissa.

Hei kaikki!

Näissä ryhmissä on vielä vapaita paikkoja:

• Munkkivuoren 3-4-vuotiaiden Liikuntaleikkikoulu, keskiviikkoisin klo 17.30-18.15
  • Munkkivuoren 4-6-vuotiaiden Liikuntaleikkikoulu, keskiviikkoisin klo 18.15-19.00
  • Munkkiniemen 8-9-vuotiaiden Telinejumppa, maanantaisin klo 17.15-18.00
  • Haagan Cheerleading-harrasteryhmä 1-3lk, torstaisin klo 15.00-16.30

Ilmoittaudu sivuiltamme löytyvän linkin kautta ja tule mukaan!

Ilmoittautuminen syksyn lasten ryhmiin

TÄSTÄ LINKISTÄ

Päivitys 13.8.

Syyskautemme starttaa normaalisti – liiku turvallisesti

Liikumme edelleen poikkeusoloissa. Toivomme, että kaikki noudattavat ohjeita ja huomioivat kanssaliikkujat, jotta yhdessä liikkuminen on mahdollisimman turvallista.

·         Älä tule tunnille, jos sinulla on vähäisiäkään sairauden oireita.

·         Huolehdi hyvästä käsihygienista.

·         Huomioi riittävä etäisyys muihin liikkujiin.

·         Vältä tarpeetonta oleskelua pukuhuoneissa ja saleilla.

·         Jos joudut yskimään tai aivastamaan, suojaa suusi hihalla tai nenäliinalla.

Seuraamme ajankohtaisia suosituksia ja päivitämme tietoja kotisivuillemme.

Jos epäröit sitoutumista koko syksyksi, muistathan, että meillä on mahdollisuus maksaa myös kertamaksulla.

Kunto ja Terveys ry:n syyskokous perjantaina 6.11.2020 klo 19.00 osoitteessa Laajalahdentie 19. Tervetuloa myös lasten ryhmien vanhemmat keskustelemaan seuran toiminnasta, sekä antamaan vinkkejä ja toiveita.
Ilmoittauduthan etukäteen (viimeistään 1.11.)  seuran sähköpostiin: kuntojaterveys@gmail.com, lisätietoja puh. 040 706 8174 / Päivi Marttinen

Ystävällisin terveisin Kunto ja Terveys ry:n hallitus